EuroAltea forma a joves com a líders en projectes Erasmus+

L’oficina de Projectes Europeus, EuroAltea, davant l’increment de projectes aprovats que està rebent per part de la Comissió Europea ha decidit formar a la joventut alteana perquè siguen líders en les diferents mobilitats Erasmus+.

En aquests moments hi ha aprovades sis mobilitats amb un import total de 163.000€ que corresponen als projectes que es duran a terme en països com Itàlia, Romania, Lituània i Hongria on els nostres joves gaudiran de l’educació no formal en diferents temàtiques a més de perfeccionar el seu anglés i conéixer altres cultures, com sempre hem defensat des de la nostra oficina.

Per aquest motiu, i davant l’increment de projectes que tindrem enguany, hem decidit empoderar a la joventut alteana perquè es formen com a líders dels projectes Erasmus+, com és el cas de Carlos Sanchez, que es formarà per al projecte “Financial Aliterativos“.

El jove estudiant de 23 anys del grau superior en Administració i Finances de l’IES Bellaguarda, viatjarà al març a Molfetta, Itàlia, per a formar-se al costat d’altres 5 líders europeus sota el tòpic de l’educació financera per a joves.

Els joves espanyols estan per sota de la mitjana europea a l’hora d’independitzar-se i en aquest projecte Carlos Sánchez i els altres líders, dissenyaran les activitats per als joves d’entre 16 a 18 anys que viatjaran a Molfetta el juny del 2022, on aprendran estratègies per a ser responsables amb els seus diners i saber gestionar-ho per a aconseguir una major educació financera i la independència econòmica.

Aquest projecte s’emmarca dins del programa Erasmus+ i és l’oportunitat perquè Carlos, que forma part de l’equip de joves d’EuroAltea, es forme en gestió de lideratge, gestió d’equips, resolució de conflictes, a més de millorar les seues habilitats en l’anglés, fil conductor d’aquestes mobilitats. EuroAltea aposta fermament per aquesta nova línia per a la nostra joventut.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up