Experiència ERASMUS+

La Casa de Cultura acollia la tarda del 27 de febrer del 2020 a més d’un centenar de veïns i veïnes del municipi que els agradaria viure de primera mà l’experiència Erasmus+.

La regidora de Projectes Europeus, María A. Laviós, donava inici a la jornada agraint l’assistència als més de 120 joves, pares i mares que van omplir la sala d’actes de la Casa de Cultura.
Des de l’equip d’EuroAltea creiem a acostar Europa a Altea i la duem a terme invertint en capital humà, a formar als nostres joves en noves cultures, noves llengües i noves experiències; en això consisteix Europa, a unir als joves de diferents països per a crear un vincle.

Al llarg de la tarda alguns dels presents compartien la seua experiència Erasmus+ en els diferents països; activitats, anècdotes, consells i punts a favor i en contra. Cal destacar que tots els que participaven d’aquestes xerrades feien valdre la gran organització de l’Oficina de Projectes Europeus d’Altea i, entre riures, contaven que el més difícil era adaptar-se al menjar dels altres països. No sols els assistents eren els protagonistes de la jornada, també contactava en directe, mitjançant vídeo Tamara Kumaritova, una de les joves que es trobava en aquest moment a Croàcia gaudint d’una mobilitat. L’alteana també coincidia amb la resta dels joves que “cal viure aquesta experiència perquè és inoblidable”.

A part de conéixer gent i noves cultures, un dels punts més importants d’aquest projecte és l’idioma. “Has de parlar amb els joves d’altres països i no et queda més remei que aprendre anglés per a poder comunicar-te”, comentaven els alumnes de teatre de l’IES Bellaguarda. Tots coincidien que han aprés anglés durant la seua estada a l’estranger “estic segura que tots teniu molta por al principi, però a poc a poc anireu perdent-lo; confieu en les vostres capacitats”, explicava Angy, professora d’anglés que ha participat en un curs de formació dins del marc del programa Erasmus+.

La reunió finalitzava amb un berenar on tots els interessats podien intercanviar paraules amb els joves que ja s’han beneficiat d’aquesta iniciativa.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up