L’Ajuntament prepara la seua estratègia entorn de l’Agenda 2030 de l’ONU

La setmana passada, l’Ajuntament d’Altea va celebrar una primera reunió de coordinació amb tot l’equip tècnic dels diferents departaments per al correcte desenvolupament del primer Pla Estratègic de l’Agenda Urbana Altea 2030.

L’Agenda 2030 és el full de ruta marcat pels Estats membres en el 2015 orientada a la consecució del desenvolupament global i humà sostenible com un objectiu social comú. Estructurada en 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, l’agenda és l’instrument ideat per a abordar col·lectivament els canvis necessaris, socials, econòmics, ambientals i democràtics necessaris amb els quals enfrontar els reptes i les principals amenaces al nostre entorn.

El desenvolupament de l’Agenda Urbana Altea 2030 és imprescindible per al nostre desenvolupament com a poble a mitjà i a llarg termini. Serà el nostre full de ruta cap a la sostenibilitat i contindrà les actuacions que durem a terme durant aquest decenni, degudament planificades i alineades amb els objectius de desenvolupament sostenible marcats per Nacions Unides. És fonamental que els pobles i ciutats es configuren com a espais sostenibles amb la infraestructura necessària per a donar resposta a aquests reptes i a les conseqüències de qualsevol mena de crisi.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up