L’alcalde participa en l’acte europeu sobre el Pacte dels Alcaldes

L’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i la regidora de Projectes Europeus, Maria Antonia Laviós, van participar dimecres passat 21 d’abril en una nova jornada emmarcada en el Pacte d’Alcaldes pel Clima i l’Energia. Es tracta d’una trobada entre alcaldes de totes les regions europees i importants càrrecs de la Comissió Europea. L’Ajuntament d’Altea participa en aquest projecte des que va adoptar el compromís l’any 2008.

L’acte celebrat via online, va tractar sobre la importància de renovar les ambicions del projecte. A més, es van exposar pautes i exemples de bones pràctiques sobre com implementar en els municipis una correcta transició ecològica. La sessió va servir per a reforçar el compromís local dels alcaldes i representants de les institucions europees sobre l’impacte d’aquest projecte.

Aquest acte coincideix amb l’acord provisional sobre la Llei Europea del Clima, que consagra el compromís de la Unió Europea d’aconseguir la neutralitat climàtica d’ací a 2050, així com l’objectiu intermedi de reduir les emissions netes de gasos d’efecte d’hivernacle per a 2030.

El Pacte dels Alcaldes és el principal moviment europeu sobre el clima i l’energia. En ell participen autoritats locals i regionals que han assumit la responsabilitat de millorar l’eficiència energètica i utilitzar fonts d’energia renovable en els seus territoris.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up