Move 4 Tolerance (projecte d’intercanvi juvenil)

MOVE 4 TOLERANCE

Este projecte ajudarà als joves a desenvolupar una actitut tolerant, a respectar la multiculturalitat a Europa. D’aquesta manera, els participants es sentiran part del territori europeu i suportaran a gent d’altres països i a gent amb necessitats especials, respectant el seu gènere, religió, cultura… ajundat-los amb els seus problemes socials, físics i psíquics. Un altre objectiu a desenvolupar és l’habilitat per a reflexionar al voltant de les qüestions de raça i gènere, per a que, posteriorment, estos joves puguen enfrontar-se a situaciones reals amb l’actitut idònia.

.

Durant el projecte, els participants realitzaran activitats esportives i educatives i desenvoluparan el seu sentit de la iniciativa, i les seues habilitats d’organització i lideratge. Este projecte no tracta d’esports, sinó que s’enfoca en l’aprenentatge d’habilitats per part dels participants. Els esports tenen una bona acollida entre els joves, amb la qual cosa s’espera que hi haja una bona connexió entre els esports i l’objectiu principal: la Tolerància.

L’intercanvi de “Move 4 Tolerane” tindrà lloc a Modra, prop de Bratislava, a Eslovàquia, en un complex amb pati i equipament esportiu, amb possiblitats de realitzar les activitats que es pretenen per al projecte.

Més Informació així com el model de sol·licitud ací:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeBDJ4V4x9s0Ear4j94rGa8EyzVKcIR9ugWCH_fv0pruTs60Q/viewform

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up