Quatre joves d’Eurodisea s’incorporen a l’Ajuntament d’Altea

L’Ajuntament d’Altea ha rebut a les quatre participants del programa Eurodisea. L’acte de benvinguda va comptar amb la presència de Jaume Llinares, Alcalde d’Altea; Mª Antonia Laviós, regidora de Participació Ciutadana i responsable d’EuroAltea; Xelo González, regidora de Turisme; Manuel Reig Colomer, responsable de l’assistència tècnica del programa Eurodisea; Paloma Verdú, Tècnica de Projectes Europeus i Ana Pérez Alós, Tècnica de Turisme.

Es van incorporar a la Casa de Cultura Magda Trindade, dissenyadora gràfica i Iasmina-*Madalina Todinca, assistent de projectes europeus; i Meštrić Andrijana, informadora turística i Rohani Basgurboga, auxiliar en la Tourist Info. Les quatre joves provenen de Portugal, Romania, Croàcia i França, respectivament.

Eurodisea és un programa d’intercanvi de l’Assemblea de les Regions d’Europa (LLAURI) que ofereix ocupació a l’estranger, a joves que tinguen de 18 a 30 anys. L’objectiu és el de facilitar la incorporació dels joves al mercat laboral i brindar-los l’oportunitat d’aprendre una llengua estrangera o millorar el seu coneixement sobre ella.

L’Oficina de Projectes Europeus, EuroAltea, anima als joves alteans d’entre 18 i 30 anys que estiguen buscant treball a interessar-se per les possibilitats que el projecte Eurodisea posa a la seua disposició.

Eurodisea promou la integració en el món laboral de joves de diferents ambients i amb diferents experiències educatives; adquisició d’experiència professional; oportunitat per a aprofundir el coneixement d’una llengua estrangera; possibilitat de provar capacitats socials i culturals; augment de la capacitat d’ocupació i major adaptació al mercat internacional laboral.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up