Reunió FVMP

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, la regidora de Projectes Europeus Maria Antonia Laviós i la tècnica de Projectes Europeus Paloma Verdú, van rebre 27 de febrer del 2020, al coordinador de Projectes Europeus de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), Gonzalo Albir.

Com explicava Laviós: ”des de la FVMP s’han interessat i han volgut conéixer de primera mà l’Oficina de Projectes Europeus d’Altea. La idea és crear sinergies entre les dues administracions per a poder treballar conjuntament en qüestió de projectes europeus. I així poder crear nexes d’unió i una transversalitat que repercutisca en el nostre municipi a través de finançament de fons europeus, mobilitat i beques”.

Gràcies a això, EuroAltea, s’ha sumat a la xarxa de treball municipal Pont a Europa. Al costat d’altres municipis valencians.

Aquesta xarxa de treball té com a objectiu promoure el municipalisme i el desenvolupament local; crear sinergies que fomenten el coneixement i l’esperit europeista; treballar braç a braç amb els tècnics municipals i dissenyar línies d’acció per al període 2021-2027.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up