URBACT III. Volunteering Cities

L’Oficina de Projectes Europeus (OPE) EuroAltea, es reuneix periòdicament amb el Grup d’Acció Local (URBACT Local Group, per les seues sigles en anglés) “Ciutats Voluntàries”, amb l’objectiu d’apoderar a les associacions locals i promoure el voluntariat, com una estratègia per a la millora de la cohesió social a la ciutat. Aquest projecte, consta de reunions de treball amb voluntaris i associacions d’altres països. En aquestes reunions es comparteixen les bones pràctiques a l’hora de fomentar el voluntariat i la participació ciutadana.

Reunió a Polònia
EuroAltea, en col·laboració amb el departament de Benestar Social i altres membres del projecte “URBACT Volunteering Cities”, es van reunir a Polònia, el 25 i 26 de juliol del 2019, amb els representants de les ciutats de Radlin (Polònia), Athienou (Xipre), Capizzi (Itàlia), Altena (Alemanya), Pregrada (Croàcia), Arcs de Valdevez (Portugal) i Kildare (Irlanda), amb l’objectiu de continuar amb l’estratègia de promoció i foment del voluntariat juvenil i intergeneracional en aquestes ciutats.

Reunió a Croàcia

EuroAltea va participar el 10 i 11 d’octubre de 2019 en Pregrada (Croàcia) dins del programa Urbact. El projecte ‘Volunteering Cities’ va tractar d’abordar l’exclusió social i la pobresa en l’àmbit comunitari compartint bones pràctiques i experiències amb altres ciutats. En aquest cas, era el tercer esdeveniment a escala europea. En aquest esdeveniment, van assistir les associacions d’Altea que formen part del grup de treball local de l’Urbact.

Taller de cuina Intergeneracional a Altea

El 31 d’agost i el 2 de setembre del 2020 va tenir lloc el Taller de Cuina Intergeneracional organitzat pel grup URBACT: Volunteering Cities, en el qual participen diferents departaments de l’Ajuntament d’Altea com a Joventut, Projectes Europeus, Participació Ciutadana i Benestar Social. A més de les associacions Cor Exprés, Creu Roja i DeAmicitia.
El taller de cuina URBACT, gratuït per als assistents, té com a objectiu millorar les relacions entre els joves i majors del municipi, a partir d’un taller de cuina on es prepararan dos plats principals i dues postres. L’activitat estarà guiada per una cuinera professional.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up