Altea forma part del projecte europeu per a empoderar a les dones “Encouraging Women Participation in Times of Pandemic”

Projectes Europeus a través de la seua oficina EuroAltea al costat de Benestar Social i Igualtat de l’Ajuntament d’Altea, formen part d’un projecte europeu que analitza l’impacte que ha tingut la Covid-19 sobre les dones en l’àmbit d’ocupació, educació, participació i violència de gènere, prenent com a referència les desigualtats que ja existien entre dones i homes abans de la pandèmia, i que busca fomentar l’apoderament de les dones a través de la participació. El projecte està liderat per la ciutat italiana de Molfetta i participen països com Eslovènia i Àustria.

El projecte té com a objectiu debatre i avaluar l’impacte de gènere de la COVID -19 i així poder elaborar i treballar d’una forma més eficaç en les solucions que es dissenyen tant per part dels i les responsables polítics com de les organitzacions involucrades, a través de l’intercanvi d’experiències i bones pràctiques mitjançant conferències internacionals en les quals participaren els països membres del projecte (Itàlia, Espanya, Eslovènia i Àustria). Des de l’Ajuntament d’Altea estem treballant en la implementació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en els quals ens hem compromés, i un dels més importants és el número 5 que fa referència a empoderar a les dones i nenes per a disminuir la desigualtat de gènere.

Aquest projecte que s’acaba de presentar a la Comissió Europea per a la seua aprovació, començarà, una vegada aprovat, el mes de novembre i tindrà una durada de dos anys. La conferència de clausura del projecte es realitzarà a Altea en un acte en el qual es pretén donar visibilitat a les associacions i organitzacions de dones i al seu treball per a aconseguir una societat més justa i igualitària.

El projecte no sols servirà per a celebrar els coneixements i les competències adquirides, sinó que també funcionarà com a nexe d’unió entre l’ajuntament i les associacions i organitzacions que treballen en l’erradicació de la desigualtat i l’apoderament de les dones.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up