L’alumnat de l’IES Bellaguarda escenifica la seua participació en una assemblea del Parlament Europeu

Els alumnes i alumnes de 4t d’ESO de l’IES Bellaguarda van exercir d’Eurodiputats i Eurodiputades dins del projecte Escoles Ambaixadores del qual participa aquest centre educatiu. Aquest alumnat va escenificar la seua participació en un debat parlamentari que va tenir lloc a l’auditori del Centre Social, en el qual habitualment es duen a terme els plens de l’ajuntament d’Altea.
Els joves es van organitzar en els diferents grups que componen l’actual Parlament Europeu i van debatre les diferents posicions polítiques referent a la Directiva de l’EU 2019/904 del Parlament Europeu i del Consell de 5 de juny de 2019, relativa a la reducció de l’impacte de determinats productes de plàstic en el medi ambient.
El debat parlamentari va ser molt enriquidor i va estar ben organitzat per part de l’alumnat, culminant amb la pertinent votació d’aquests joves europarlamentaris en el qual finalment va guanyar l’aprovació de la norma.
Des d’EuroAltea els felicitem i vam mostrar el nostre suport en aquest projecte Europeu Escoles Ambaixadores del Parlament Europeu, que té per objecte estimular el coneixement d’Europa i de la democràcia parlamentària europea entre els joves, proporcionant-los un coneixement actiu de la Unió Europea en general i del Parlament Europeu en particular. No es tracta només d’ensenyaments sobre la Unió Europea, sinó també de donar-los l’oportunitat d’experimentar la ciutadania europea.
En aquests moments són ja 112 les Escoles Ambaixadores que formen part del projecte, sent una d’elles l’IES Bellaguarda d’Altea.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up